Operationeel Medewerker

Uren

40 uur

Dienstverband

Vast dienstverband

Werklocatie

Hanzeweg 5,
7418 AW, Deventer

Functie omschrijving

Als operationeel medewerker ben je allround werkzaam op de operationele afdeling van Payroll Select. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdelingen uren- en contractadministratie, servicedesk en accountbeheer. Je bent verantwoordelijk voor het dossier- en contractbeheer, en voor het controleren en verwerken van ontvangen urendeclaraties van Payroll medewerkers die voor de verschillende opdrachtgevers van Payroll Select werkzaam zijn.

Wat bieden wij jou

  • Marktconform salaris;
  • 26 Vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • Winstafhankelijke uitkering;
  • Je werkt in een enthousiast en gedreven team;
  • Creatief en proactief meedenken wordt zeer gewaardeerd;
  • Een actieve personeelsvereniging waarbij leuke uitjes worden georganiseerd, het hele jaar door.

Wat verwachten wij van jou?

Een praktische, klantgerichte en flexibele werkhouding - een afgeronde MBO opleiding - affiniteit met onze dienstverlening - actuele kennis van MS Office applicaties - uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent in staat gebruik te maken van opgedane vakkennis om zowel opdrachtgevers als medewerkers van de juiste beantwoording van vragen te voorzien - je bent stressbestendig en gewend om met deadlines te werken - je bent communicatief vaardig - je kunt je goed inleven in de behoeften en belangen van zowel opdrachtgevers als medewerkers.

Verder ben je kwaliteits-, klant- en servicegericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel - je kunt secuur en planmatig werken.

Solliciteer direct

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht